Polecamy przewodnik po świecie jadalnych roślin zawierający przepisy na pyszne dania z pędów, liści, chwastów, nasion, orzechów i kwiatów autorstwa Sergeia Boutenki. Patronat medialny nad wydaniem przewodnika objął Miesięcznik Dzikie Życie.
Kup najnowszy numer Miesięcznika Dzikie Życia – właśnie ukazało się marcowe wydanie. Tematem przewodnim numeru jest Rytuał Życia i Śmierci.
Od 2 marca w Parku Śląskim w Chorzowie odbywają zajęcia edukacyjne prowadzone przez prof. Piotra Skubałę i dr. Ryszarda Kulika, współpracowników Miesięcznika Dzikie Życie.
Zachęcamy Was bardzo serdecznie do wsparcia naszego miesięcznika Dzikie Życie. Każda, nawet najmniejsza wpłata, przyczynia się skuteczniejszego promowania wiedzy o dzikiej przyrodzie i jej ochrony.
Szanowny Czytelniku
Od 25 maja 2018 r. obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych, w tym przechowywanych odpowiednio w plikach cookies.
Klikając przycisk Przejdź do serwisu lub zamykając to okno za pomocą przycisku X wyrażasz zgodę na zasady określone w Polityce prywatności.
Szanowny Czytelniku
Od 25 maja 2018 r. obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych, w tym przechowywanych odpowiednio w plikach cookies.
Klikając przycisk Przejdź do serwisu lub zamykając to okno za pomocą przycisku X wyrażasz zgodę na zasady określone w Polityce prywatności.